BBC mini serija – And then there were none

Na radost svih ljubitelja Agate Kristi, počelo je snimanje još jedne mini serije po romanu Agate Kristi.

Nakon četiri velike ekranizacije 1945, 1965, 1975 i 1989. godine i nekoliko serija, kroz koje su se prošetala velika imena svetskog glumišta poput Waltera Hustona, Olivera Reeda, Richarda Attenborougha, Elke Sommer, Donald Pleasence u ovoj, petoj po redu, pojaviće se Charles Dance (Game of Thrones) kao sudija Wargrave, Sam Neill (Jurassic Park) kao general MacArthur, Miranda Richardson (The Phantom of the Opera) kao Emily Brent… Tu su i Aidan Turner kao Philip Lombard, Douglas Booth kao Anthony Marston, Toby Stephens kao doktor Edward Armstrong, Noah Taylor kao batler Thomas Rogers, Maeve Dermody kao Vera Claythorne, Anna Maxwell Martin kao Ethel Rogers i drugi…

00kolaz

Ovaj kriminalistički roman koji je Agatha Christie pisala 1939. godine oživeće u produkciji POLDARK i imaće svoju premijeru na kanalu BBC kao mini serija iz tri dela.

Knjiga, kao i ova ekranizacija, prati sudbinu grupe ljudi koji odlaze na Indian Island na poziv misterioznog domaćina, za koga primećuju po dolasku da uopšte nije tu, dok je istovremeno svako od njih optužen za po jedan zločin… Ubrzo shvataju da su potpuno odsečeni od obale, prevoza nema, sprema se nevreme… a jedan po jedan umiru na najneočekivaniji način… Ko je sledeći a ko je od preostalih ubica? Da li je to neko od njih ili osim njih na ostrvu postoji jos neko?

Pogledano 1.086 puta, 1 pregleda danas)

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

%d bloggers like this: