David Suchet snimio „Mačku medju golubovima“

suchet8David Suchet je nedavno zavrsio sa snimanjem i drugog filma po motivima romana Agate Kristi koji ce kao jedan od cetiri najavljena u ovom najnovijem ciklusu imati svoju premijeru u Americi ovoga leta.

h_184Prvi je snimljen film „Gospodja McGinty je mrtva“ u kome ulogu legendarne Arijadne Oliver igra ponovo Zoe Wanamaker a tokom novembra i decembra upravo su na lokaciji Hemel Hempstead School u Hertfordshireu u Engleskoj koja se na kratko pretvorila u cuvenu Meadowbank School snimljeni poslednji kadrovi za film „Macka medju golubovima“.

Na zvanicnom sajtu Agate Kristi nema podataka jos uvek ni o cetiri filma koje je Geraldine Marple snimila jos prosle godine i koji su vec u Amrici imali svoju premijeru, tako da nema vesti ni o ovom najnovijem Poirot ciklusu. Na web sajtovima www.imdb.com i www.tv.com pojavljuju se oprecni podaci o preostala dva filma ovog dvanaestog ciklusa. Dok jedan sajt najavljuje „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ i „Sastanak sa smrcu“ na drugom se kao naslovi pojavlju „Treca devojka“ i „Dogodilo se na dan Svih svetih“… Nadamo se da cemo uskoro razresiti i misteriju preostala dva filma obzirom da nas snimanje ovih naslova kako je najavljeno ocekuje vec na prolece.

Pogledano 7 puta, 1 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar