Herkul Poaro na kraju serije…

UPOZORENJE: TEKST KOJI SLEDI SADRŽI SPOILER (ZAPLET, RADNJU I VELIKO FINALE POSLEDNJE EPIZODE) PA UKOLIKO NE ŽELITE DA ZNATE KRAJ SERIJE, JEDNOSTAVNO VAS MOLIMO DA NE ČITATE TEKST U NASTAVKU, ALI KAKO SMO ŽELELI DA UDOVOLJIMO I ONIMA KOJI SU RADOZNALI, REŠILI SMO DA GA IPAK OBJAVIMO.

* / **

Fanovi serije „Poaro“ sinoć su mogli da saznaju kako se završava priča o slavnom detektivu, mada oni koji su pročitali roman „Zavesa“ Agate Kristi to već odavno znaju. Poaro umire u krevetu od srčanog udara, a pre toga ubija čoveka.

U poslednjoj epizodi serije „Poaro“ detektiv sa prepoznatljivim brkovima traga za ubicom petoro ljudi, iako je prethodno odlučio da se povuče.

 poaro_ff

 

On je jedva pokretan i boluje od artritisa, ali njegov um i dalje radi punom parom. U jednoj sceni primoran je da puca u glavu Stivenu Nortonu koji kontroliše plaćene ubice.

Nakon ubistva, Poaro piše poruku u kojoj sve priznaje, a zatim leže u krevet i propušta da popije lek za srce. Tokom noći dobija infarkt i mrtvog ga pronalazi njegov partner Hejstings.

Završetak serije teško je pao glumcu Dejvidu Sačetu, koji je uramio lažne brkove.

VIDEO> Dejvid Sačet o poslednjoj epizodi:

VIDEO> Insert iz poslednje epizode „Poaroa“:

Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/419958/Herkul-Poaro-na-kraju-serije-umire-od-infarkta

Pogledano 2.394 puta, 2 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar