Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija i uvek je u ponudi po neka knjiga Agate Kristi po izuzetno povoljnim cenama !!!

Noć knjige i velikih popusta – Laguna vas očekuje

„Lagunina“ manifestacija Noć knjige je pred nama. „Laguna“ je do sada objavila 6 romana Agate Kristi – „Tajanstveni dogadjaj u Stajlsu“, „Ubistvo u parohijskom dvoru“, „Lord Edžver je mrtav“, „Smrt u oblacima“, „Karte na sto“ i „Sastanak sa smrću“. Do kraja godine se ocekuje i objavljivanje romana „Tragedija u tri čina“. Ukoliko ste neki od ovih romana propustili, evo odlične prilike da ih nabavite po dosta sniženim cenama.

Noć knjige i „Laguna“ su ponovo tu da vas obraduju velikim popustima
Noć knjige

Noć knjige

 
„Noć knjige“ je manifestacija koja se već šest godina održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupa. Ova lepa praksa se nastavlja u petak, 18. decembra, kada se „Noć knjige“ održava 13. put!
Noć knjige

Noć knjige

 
Od 17 časova pa do ponoći kupite naslove koje želite uz popust. Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige iznose 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.
 
Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: