Noć knjige – petak 16. jun 2017. od 17 do 24h

Šesnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. juna 2017. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.
– Onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs u toku Noći knjige –

Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti.

Ukoliko na www.delfi.rs kupite knjige u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu – ova akcija važi za porudžbine iz Srbije.

Za svaku onlajn kupovinu obezbeđeni su pokloni.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

I ovog puta Noći knjige priključile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije koje će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

Izvor: http://www.delfi.rs/vesti/vest/3199_noc_knjige_petak_16_jun_2017_od_17_do_24h_delfi_knjizare.html

Pogledano 716 puta, 1 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

One thought on “Noć knjige – petak 16. jun 2017. od 17 do 24h

  1. Da li znate kada se očekuje nova Noć knjige, hoće li biti pre Nove godine možda? Popusti su zaista veliki i to treba uvek iskoristiti. Meni nedostaje Tužni čempres a volela bih da kupim i one dve knjige od Sofi Hane što je pisala sa Poarom kao glavnim likom. Baš me zanimaju. Hvala na odgovoru. Pozdrav. Milica

Ostavite komentar

%d bloggers like this: