Nova izdanja MLADINSKE KNJIGE iz Beograda

U jeku godisnjih odmora, kada se obicno, cesce nego inace, okrecemo uzivanju uz knjigu izMladinske knjige iz Beograda stizu jos dva naslova Agate Kristi.

r_17_6„Smrt u oblacima“ – Smestivsi se na sediste br. 9, Herkul Poaro se nasao u najboljem mogucem polozaju da posmatra svoje saputnike. Njemu zdesna sedela je jedna zgodna mlada zena, ocito luda za covekom koji je sedeo njoj preko puta; ispred njega, na sedistu broj 13, sedela je grofica koja je slabo prikrivala zavisnost od kokaina; a tamo preko, s druge strane prolaza, na sedistu br. 8, nalazio se pisac detektivskih romana koga je uporno mucila jedna osa. Ono sto Poaro u tom trenutku jos nije video bilo je da se iza njegovih ledja, na sedistu br. 2, nalazi otromboljeno, bezivotno telo jedne zene…

r_3_6Druga knjiga koja nam ovoga meseca stize iz Mladinske knjige iz Beograda je „Ubistvo na terenu za golf“ – Hitan poziv za pomoc odvodi Herkula Poaroa u Francusku, ali stigavsi tamo, on shvata da je zakasnio. Njegovog klijenta, tajanstvenog milionera, neko je divljacki izbo a les bacio u iskopan grob. Ali Poaro zna da nije sve onako kako izgleda. Pocevsi da razmotava klupko neobicnih okolnosti u vezi sa zbunjujucim ubistvom, otkriva da se kljuc za otkrivanje pocinioca nalazi u zlocinu starom vise od dvadeset godina.

Slike omota i tekst preuzeti sa web sajta Mladinske knjige iz Beograda

Pogledano 712 puta, 1 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

%d bloggers like this: