Okuplja se sjajna ekipa za novu verziju filma “Murder On The Orient Express”

Anđelina Žoli mogla bi da zažali što je odustala od uloge u filmu Keneta Brane “Murder On The Orient Express” kada bude videla ko se sve priključio glumačkoj postavci za najnoviji rimejk koji će se raditi po istoimenom romanu čuvene Agate Kristi.

Džoni Dep, Dejzi Ridli, Lesli Odom junior, Džudi Denč, Mišel Fajfer, Makl Penja, Derek Džejkobi, Tom Bejtmen i Lusi Bojnton potvrdili su da su zaunteresovani za uloge u ovom filmu, koji će se raditi po scenariju Majkla Grina.

Čuvenog detektiva Herkula Poaroa igraće reditelj Kenet Brana.

Da se podsetimo filmskog klasika, koji je tema priče.

Radnja filma “Murder on the Orient Express“ odvija se u čuvenom vozu koji tokom svog putovanja biva mesto svirepog ubistva poznatog američkog tajkuna. Slavni belgijski detektiv, Herkul Poaro, koji se inače prvi put spominje u ovom romanu, pokušaće da reši ubistvo u skučenom i opasnom prostoru, prepunom neobičnih karaktera, od kojih je svako, na svoj način, imao motiv za ovaj zločin.

Original iz 1974. godine, koji je režirao Sidni Lumet bio je nominovan za nagradu oskar u šest kategorija. U tom filmu igrale su sve same glumačke legende: Lorin Bekol, Šon Koneri, Džon Gilgud, Vanesa Redgrejv, Žaklin Bise, Ingrid Bergman i Entoni Perkins.

“Roman Agate Kristi je misteriozan, neodoljiv i uznemirujuć. Počastvovan sam što će mi se pridružiti ova fantastična ekipa i što ćemo oživeti ovaj mračni materijal za novu publiku”, rekao je Kenet Brana povodom najave početka snimanja.

Produkcija ovog ostvarenja počinje novembra meseca u Londonu, a premijera je zakazana godinu dana kasnije, tačnije 24. novembra 2017. godine.

Izvor: http://blockbuster.rs/okuplja-se-sjajna-ekipa-za-novu-verziju-filma-murder-on-the-orient-express/

Pogledano 2.007 puta, 1 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

%d bloggers like this: