Poirot uskoro ponovo sa nama

h_12Dugo najavljivan pocetak snimanja najnovijeg, jedanaestog po redu, ciklusa TV filmova sa Davidom Suchetom u glavnoj ulozi pocinje krajem oktobra. Odabrano je kao i obicno cetiri naslova ciji se zavrsetak snimanja, odnosno premijera ocekuje u toku, tj. do kraja sledece godine. Izgleda da su napori fanova da spasu svog filmskog junaka ipak urodili plodom.

Za 11. sezonu (2008) na spisku su: Mrs. McGinty’s Dead (march 2008), Cat Among the Pigeons (April 2008) Appointment with Death (October 2008) i Murder on the Orient Express (December 2008)

m_1U nedavno objavljenom intervjuu sa Suchetom na web site www.itv.com, povodom pocetka snimanja ovog serijala on je, pored ostalog izjavio da ce se nakon filmovanja svih preostalih romana raditi i neke od preostalih prica koje su objavljene u knjizi „The labours of Hercules“. Pretpostavka je da ce se raditi TV film u „omnibus“ stilu, tj. da ce to biti pokusaj da se nekoliko nezavisnih prica povezu u celinu. Kao poslednji film koji ce se snimati najavljen je, kako se i dalo pretpostaviti, naslov „Curtain“. Na pitanje novinara kada ce konacno prestati da bude Poirot – Suchet je odgovorio: „Sada mi je 61 i voleo bih da ga zavrsim pre 65.“ Fanovi malog Belgijanca imaju sve preduslove da u narednih 5-6 godina pogledaju Davida Sucheta u svakoj Poirot ulozi koju je Agatha Christie napisala…

Pocetak snimanja novih Poirot nastavaka se vec duze vreme najavljuje. Spekulisalo se samo oko naslova koji su, sada eto poznati. Medjutim, ono sto nas iznenadjuje je cinjenica da ce se i 76-godisnja Geraldine McEwan uskoro upustiti u snimanje cetvrtog ciklusa TV filmova po romanima Agathe Christie. Kako wikipedia stranica posvecena Miss Marple TV serijama najavljuje u planu su sledeci naslovi: A Caribbean Mystery, Murder is Easy, A Pocketful of Rye i Why Didn’t They Ask Evans?

Pogledano 9 puta, 1 pregleda danas)

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar