Rekli su o nama

„Poruke u digitalnim bocama“ sa podnaslovom „Sajtovi bezinteresne ljubavi i predanosti tudjem delu“ tekst je iz pera Gorana Stankovića iz 2006. godine objavljen u Kulturnom dodatku „Politike“.

„Poruke u digitalnim bocama“ – POLITIKA, Kulturni dodatak

Zaposlena sam skoro 15 godina kao bibliotekarka u jednom većem gradu Srbiji i drago mi je da postoje mladi koji još uvek čitaju knjige. Primetila sam da interesovanje za Agatu Kristi godinama uopšte ne opada i da je gotovo jedini književnik koji se čita i sa 10 i sa 80 godina. To je zaista pravo umeće. Imala je jednostavno meru u pisanju. Ovaj sajt nam je još više približava i zato zahvaljujem autoru na uloženom trudu i želji da se održi njena i u našem okruženju. Veliki pozdrav iz srca Šumadije. Nataša

Nataša Berić

Ovo je jedan od najobimnijih sajtova na domaćem internetu i na našem jeziku koji obrađuje temu nekog pisca koji nije „naše gore list“. Dosta znači svima nama koji volimo Agatu Kristi a nismo baš familijarni sa engleskim jezikom. Posebno bih hteo da pohvalim izuzetnu rubriku Komentara kao i fenomenalan spisak svih ex-yu izdanja. Vidim da se sajt još radi i dopunjuje i da će biti još bolji i veći. Čestitam od srca. Ovo zaslužuje i da se javno objavi.

Slaviša

Pre svega želim da Vam se zahvalim na svemu što ste uradili za popularizaciju Agathe na našim ex-yu prostorima.
Vašu internet prezentaciju pronašla sam relativno skoro i zadivljena sam sa informacijama koje ste objavili!
Zahvaljujući Vašoj stranici pronašla sam informacije i bibliografiju mog omiljenog pisca na našem jeziku.
Volela bih da pročitam sva objavljena Agatina dela i listajući Vašu stranicu uspela sam da pronađem 8 objavljenih do kojih nikako nisam uspela da dođem…
Srdačan pozdrav i veliko hvala!
Malina

Malina

Vaš sajt je odličan. Nema šta nema. Entuzijazam i upornost na nivou već 15 godina koliko vas pratim.

FB strana vam je jako informativna i neobavezujuća. Ne preteruje sa objavama a pruži svaku nephodnu informaciju. Rado je pratim jer svaka objava ima svrhu i podseti me često na neki zaboravljeni pa uzmem ponovo da ga pročitam.

Instagram profil je jedinstven. Svi omoti na jednom mestu. Bravo.

Veliki pozdrav iz Beograda.
Milica

Milica Nevski

Sve pohvale za trud koji je uložen u ovaj posao. Odličan sajt, pregledan, jednostavan a sa obiljem informacija. Fan sam velike i neponovljive Agate Kristi, a zahvaljujući vama (precizan izvor informacija) uspela sam da sakupim sve romane i zbirke kratkih priča koje su objavljene na hrvatskom ili srpskom jeziku. Divni ste. Za svako poštovanje.

Olivera Šolaja

Bravo! SUPER mi je vaša web stranica i Facebook! Veliki sam fan Agathe i oduševljena sam vašim angažmanom. Samo tako nastavite i u budućnosti. Veliki pozdrav!

Ljiljana Marić
Pogledano 235 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.
%d bloggers like this: