Šta je novo na sajtu u septembru

r_44_movie2Tek sto je objavljeno da su serije sa Poaroom nerentabilne, te je do daljnjeg otkazano dalje snimanje istih, produkcijska kuca A & E objavila je 4 filma premijerno prikazana pocetkom godine, kao DVD izdanje – Classic Crime Colection. Da vas podsetimo, radi se o naslovioma: The Mystery of the Blue Train, Taken at the Flood, Cards on the Table i After the Funeral. Nijedan od ova cetiri filma do sada nije prikazan kod nas.

Clan nase Citaonice – mladi Patrick Narracot poslao nam je zanimljive linkove za web stranice na kojima mozete proveriti svoje znanje o Agati Kristi i njenim romanima. Dok i ja malo vise ne istrazim taj sajt, evo ta dva linka za sada:
http://www.sparknotes.com/lit/orientexpress/quiz.html
http://www.sparknotes.com/lit/andthenthere/quiz.html

Kao sto se da primetiti ova dva linka vode na stranice kviza vezane za romane: „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ i „Deset malih crnaca“. Proverite svoje znanje o likovima i radnji romana. Samo vas usput obavestavam da su pitanja vrlo raznolika od onih u stilu: Na kojoj relaciji vozi cuveni voz do toga sta je Pukovnik Arbutnot rekao Meri Debenhajm dok je voz stajao pa i do onog – sta je visilo obeseno o kvaku u kupeu jedne od putnica… i jos jedna napomena – svaki procenat uspesnosti preko 50% je odlican (pod uslovom da ne virite u knjigu dok resavate test:)))

Otvorena je i nova stranica na koju ce se dodavati vesti i fotografije vezane za novu igru za PC koja nas ocekuje krajem godine. Radi se o adaptaciji romana „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ za PC racunare.

Pogledano 6 puta, 1 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar