Treća igra za PC „Zlo pod suncem“

pc3_logo1The Adventure Company je jos pre nekoliko meseci za oktobar 2007. godine najavila trecu po redu igru za PC, pod nazivom „Evil Under The Sun“.

U prodaji ce se naci od 15. oktobra. Uskoro na sajtu posebna stranica o ovoj igri sa brojnim slikama iz ove igre.

Za razliku od prethodnog „Ubistva u Orijent Ekspresu“ gde ste samo pomagali bolesnom Poarou da resi slucaj, ovog puta bicete upravo u ulozi cuvenog detektiva. Igrica gotovo u svemu prati radnju romana resavajuci ubistvo poznate glumice na ostrvu na kome Poaro boravi na ormoru.

Tragacete za dokazima i sresti preko 20 licnosti, pokusavajuci pri tome da sve sto ste saznali povezete i tako pronadjete ubicu.

pc3_prevZahvaljujuci komentarima igraca, kako se navodi, izvrsena su brojna unapredjenja igre u odnosu na prethodne dve avanture, pre svega u odnosu na koriscenje predmeta koje igrac koristi, u okviru dijaloga koji su dosta napredniji kako igra odmice tako da ce i vas istrazivacku put biti celishodniji.

Igra ima dosta lokacija na ostrvu, a po prvi put videcete i Poaroov stan koji je gotovo u svemu prikazan kao u filmovima koje smo gledali na televiziji.

Pogledano 11 puta, 1 pregleda danas

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar