Video igre – Dead Man’s Folly

2009

Dead Man’s Folly

Floodlight Games

Za ljubitelje detektivskih priča! Osetite atmosferu sa početka 20. veka i učestvujte u istrazi sa jednim od najpoznatijih detektiva – Herkulom Poaroom!

Ova je zasnovana na detektivskoj knjizi Agate Kristi – Ludilo mrtvaca, i ako niste čitali priču biće još interesantnije da otkrijete kakva se misterije dogodila i ko je ubica.

Tražite dokaze, dešifrujte poruke i dokažite da ste i Vi savršeni detektiv!

Kao gost prekrasne kuće Nasse u engleskom selu, je pozvan da učestvuje u uzbudljivoj igri ubistva. Pomozite Poarou da otkrije moguće motive koji vode do zakopane tajne. Pronađite skrivene tragove, dekodirajte poruke, rešavajte komplikovane zagonetke i povezujte ključne činjenice kako biste razotkrili priču prevare, tamne tajne i fatalan kraj.

Imate 25 minuta da završite svaku istragu u izazovnom traženju i pronalaženju nivoa. Ako imate poteškoća u pronalaženju predmeta, možete koristiti jedan od pet saveta ili preći na drugu lokaciju i vratiti se kasnije. Ako vam nestane vreme, morate ponovo pokrenuti svoje pretrage za početak trenutne istrage. Na kraju svake istrage, možete rešiti bonus slagalicu zasnovanu na otkrivenim tragovima i tako pre doći do rešenja ove misterije.

Opširniji prikaz igre:

https://www.rgamereview.com/game-reviews/dead-mans-folly-pc-game-review

Pogledano 125 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.
%d bloggers like this: