Video igre – Mahjong Crimes

:

Mahjong Crimes

2016

Spil Games

Mahjong ige već decenijama izazivaju fanove širom sveta, ali ova kreativna verzija daje sasvim novi smisao igri jer igrač mora da bude i detektiv i dok traži skrivene tragove i osumnjičene uklapa i ove dobro poznate kineske pločice.

Jedan od najvećih detektiva svih vremena upravo se popeo na najpoznatiji voz na svetu. Vreme napolju je strašno a putnici koji se ukrcavaju po magli izgledaju kao da imaju tajnu koju očajnički kriju. Da li ovo može biti savršena noć za ?

Herkul , jedan od najbrilijantnijih detektiva književnosti, počinje svoj najteži slučaj. Na osnovu ubistva na Orient Expressu, Mahjong Crimes zabavlja igrače i  fanovima daje priliku da iskusi ovu klasičnu priču iz prve ruke!

Pored Poaroa, igrači će se naći u trci s vremenom dok se bore za rešavanje zločina veka, a usput svoje veštine s Mahjong pločicama postavljaju na krajnji test. 250 nesvakidašnjih pametnih nivoa će ih zadržati na svojim mobilnim uređajima dok povezuju Mahjong pločice kako bi otkrili tragove i razotkrili zaveru koja bi zauvek mogla promeniti živote svih osoba na vozu .

Download Mahjong Crimes – Preuzmite besplatno iz iOS ili Google Play prodavnice:

Zvanična stranica igre – http://www.mahjongcrimes.com/index-en.html

Pogledano 69 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: