Video igre – Mahjong Crimes

Agatha Christie:

Mahjong Crimes

2016

Spil Games

Mahjong ige već decenijama izazivaju fanove širom sveta, ali ova kreativna verzija daje sasvim novi smisao igri jer igrač mora da bude i detektiv i dok traži skrivene tragove i osumnjičene uklapa i ove dobro poznate kineske pločice.

Jedan od najvećih detektiva svih vremena upravo se popeo na najpoznatiji voz na svetu. Vreme napolju je strašno a putnici koji se ukrcavaju po magli izgledaju kao da imaju tajnu koju očajnički kriju. Da li ovo može biti savršena noć za ubistvo?

Herkul Poirot, jedan od najbrilijantnijih detektiva književnosti, počinje svoj najteži slučaj. Na osnovu ubistva na Orient Expressu, Mahjong Crimes zabavlja igrače i  fanovima daje priliku da iskusi ovu klasičnu priču iz prve ruke!

Pored Poaroa, igrači će se naći u trci s vremenom dok se bore za rešavanje zločina veka, a usput svoje veštine s Mahjong pločicama postavljaju na krajnji test. 250 nesvakidašnjih pametnih nivoa će ih zadržati na svojim mobilnim uređajima dok povezuju Mahjong pločice kako bi otkrili tragove i razotkrili zaveru koja bi zauvek mogla promeniti živote svih osoba na vozu Orient Express.

Download Mahjong Crimes – Preuzmite besplatno iz iOS ili Google Play prodavnice:

Zvanična stranica igre – http://www.mahjongcrimes.com/index-en.html

Pogledano 53 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: