Agatha i Ištarino prokletstvo

i Ištarino prokletstvo – Kraljica krimića postaje prava detektivka u filmu Agatha i Ištarino prokletstvo.

Agatha i Ištarino prokletstvo

Događaji iz stvarnog života Agathe pretvoreni u krimić prožet napetošću, akcijom i romantikom premijerno na programu Epic Drama

Epic Drama pripremio je svojim gledateljima pravu poslasticu, dugometražnu kriminalističku dramu Agatha i Ištarino prokletstvo, koju premijerno možete pogledati na tom programu u subotu, 26. lipnja, u 21:00 sat. Producenti su supružnici Tom i Emily Dalton, a u glumačkoj su postavi tog epskog krimića britanska glumica m u ulozi slavne Christie, i Jonah Hauer-King, poznat po seriji World on Fire, koji glumi zgodnog povjesničara Maxa Mallowana.

Zima je 1928. godine, a ekipu britanskih arheologa u južnom Iraku predvodi Leonard Woolley (Jack Deam) i njegovi pomoćnici Max i Pearl (Crystal Clarke). Dok su radili na nalazištu u pustinji, pronašli su mnoštvo drevnih babilonskih nalaza, među kojima i ploču s urezanim Ištarinim prokletstvom. Uzdrmana razvodom i pod teretom slave i uspjeha, Agatha putuje u Irak, gdje ubrzo upada u mrežu ubojstava, intriga i ljubavi.

Dvije godine nakon skandala koji je izazvala svojim jedanaestodnevnim nestankom, pristiže u Bagdad u potrazi za kulturnim iskustvima i mirom. Međutim, nailazi na Maxa: privlačnog mladog arheologa s ranom od metka na glavi.

Našavši se u samom središtu dekadentne iseljeničke zajednice, Agathu opsjedaju ljubomorni kolege, korumpirani dužnosnici, krijumčari starina i lokalno stanovništvo bijesno zbog krađe kulturne baštine. Dok broj ubijenih raste, se zaljubljuje u Maxa, a postaje jasno i da se ključ nalazi izvan zidova kolonijalne palače. Na djelu je sila koja ne mari ni za povijest ni za čovječnost. No u Agathi je pronašla dostojnu protivnicu.

i Ištarino prokletstvo bavi se događajem iz stvarnog života Agathe te ga pretvara u krimić prožet napetošću, akcijom i romantikom. Premijeru pogledajte na programu Epic Drama u subotu, 26. lipnja, u 21:00 sat.

Za više informacija o programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

Pratite nas na https://www.facebook.com/EpicDramaHR

Izvor: Kraljica krimića postaje prava detektivka u filmu Agatha i Ištarino prokletstvo – Lipadona – Lipadona

Napomena: možete pogledati u subotu 26. juna u 21 h i na kanalu Epic Drama Srbija – Epic Drama

Pogledano 489 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: