„Autobiografija“ Agate Kristi ponovo u prodaji nakon 40 godina

"Autobiografija" Agate Kristi„Autobiografija“ Agate Kristi koju smo dugo i nestrpljivo očekivali, ponovo je u prodaji nakon 40 godina

Agata Kristi je najobjavljivanija autorka svih vremena. Jedino Biblija i Šekspirov opus premašuju ukupni tiraž njenih dela – prodato ih je milijardu na engleskom jeziku i još milijardu u prevodu na stotinu drugih jezika.

Konačno smo dobili potvrdu onoga što smo dugo slutili – život Agate Kristi bio je uzbudljiviji i dramatičniji od bilo kojeg krimića.

Kada je umrla 12. januara 1976, Agata Kristi je u svetu bila poznata kao kraljica krimića, ali njen privatni život za sve je bio misterija. Nekoliko godina je u tajnosti pisala autobiografiju, a kada je posle njene smrti ona objavljena, milioni njenih obožavalaca su se složili – to je bila njena najbolja priča!

Otkrivajući nam sećanja na rano detinjstvo krajem 19. veka, dva braka i dva svetska rata, na arheološka istraživanjima sa drugim suprugom Maksom Malovanom i brojne druge uzbudljive događaje koji su uticali na Agatino pisanje, ova knjiga otkriva istinsku genijalnost i legendarni uspeh ove književne ikone čija mašta i dan-danas očarava čitaoce.

„Autobiografija“ Agate Kristi

Izvor: https://www.laguna.rs/n4669_knjiga_autobiografija_laguna.html

 

Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani Autobiografija Agatha Christie Agata Kristi Romani 

Pogledano 181 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: