Ben Aflek izabrao novi film, “Witness for the Prosecution” za studio Fox

Ben Aflek nastavlja sa dvostrukim angažovanjima na filmskim projektima. Glumca sve češće možemo videti u ulozi reditelja i glumca u filmovima u kojima se pojavljuje.

Od rediteljskog debija, filma “Gone Baby Gone”, koji mu je bio prvi dugometražni iza kamere, preko ostvarenja “The Town”, drame “Argo”, koja mu je donela tri Oskara, do filma “Live by Night” čija je produkcija upravo završena, Afleka uskoro očekuje režija, za sada neimenovanog, filma o Betmenu, kojeg on trenutno tumači u ostvarenjima DC Comicsa i Warner Bros. studija.

Film, koji će Aflek raditi za kompaniju 20th Century Fox zove se “Witness for the Prosecution” i zasnovan je na kratkoj priči Agate Kristi. Vilijam Vajlder je snimio ovo ostvarenje 1957. godine i dobio 6 nominacija za nagradu Oskar.

Za scenario rimejka je zadužen Kristofer Kejser, a priča govori o advokatu koji brani klijenta optuženog za u slučaju sa sve više iznenađenja, kako suđenje odmiče.

Osim glavne uloge i rediteljskog zadatka, Aflek će biti jedan od producenata, zajedno sa svojim prijateljem Metom Dejmonom i Dženifer Tod.

Kompanija 20th Century Fox već radi na najnovijoj adaptaciji još jednog klasika Agate Kristi, “ on the Orient Express” koje režira i u kome glavnu ulogu ima Kenet Brana.

Izvor: http://blockbuster.rs/ben-aflek-izabrao-novi-film-witness-for-the-prosecution-za-studio-fox/

Pogledano 1.100 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: