Blic žena i BDR Media – Neočekivani gost

„ Neočekivani gost “

biblioteka – Kraljica krimi romana ponovo uz „Blic ženu“

Izdavač BDR Media, 187 strana – Samo uz „Blic ženu“ u subotu 09. marta

Neočekivani gost

Kada je u gustoj magli blizu obale južnog Velsa, neznanac upao autom u jarak, u usamljenoj kući u blizini nailazi na ženu koja sa puškom u rukama stoji iznad mrtvog tela svog muža u invalidskim kolicima. Ona priznaje ubistvo, ali se nudi da joj pomogne da ga prikrije. Da li je moguće da Laura Vorvik uopšte nije ni počinila ubistvo? Ako je tako, koga ona onda prikriva – mentalno zaostalog mladjeg polubrata svog muža ili njegovu bolesnu majku? Svog ljubavnika? Možda oca dečaka ubijenog u nesreći za koju je njen muž bio odgovoran? Izgleda da je kuća puna osumnjičenih.

Originalna drama Agate Kristi napisana je za pozorišno izvodjenje 1958. godine i objavljena iste godine. Prvi put je izvedena u Duchess Theatre, u Londonu, 12. avgusta 1958. godine.

Uz dozvolu naslednika Agathe Christie, ovu izuzetno napetu dramu neočekivanog kraja, u je pretočio Charles Osborne 2000. godine.

Neočekivani gost

Na našem području je do sada nekoliko puta objavljivana u periodu od 2005. do 2011. godine, ali se već dugo ne može naći u prodaji, tako da je ponovno objavljivanje ovog izdanja pun pogodak za sve ljubitelje Agate Kristi.

 

Pogledano 360 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: