Da li će zvezda “Downton Abbey” biti nova TV Miss Marple?

Da li će zvezda “Downton Abbey” biti nova TV Miss Marple? – Nedavno je objavljeno da je u toku priprema nove Miss Marple serije.

Downton Abbey

Producent serije “Nevine laži” (“Velike male laži”) Bruna Papandrea zajedno sa kompanijom Ltd. radi na potpuno novoj TV seriji u kojoj se pojavljuje ikonski lik Agathe .

Papandrea je prokomentarisala prošlog meseca: „Agatha Christie je istinska književna legenda, a njen lik Miss Marple u centru ovih neverovatnih priča je složena ženska heroina koja pruža odličnu zabavu i inspiraciju. To je tako uzbudljiva prilika da se sve oživi. “

Sada su se pojavile prve glasine o tome ko bi mogao da igra staru damu, amaterskog detektiva, a obožavatelji serije “Downton Abbey” (“Opatija Downton”) biće veoma srećni ako se pokaže da je to tačno!

Da li će zvezda “Downton Abbey” biti nova TV Miss Marple?

Downton Abbey

Penelope Wilton je najpoznatija fanovima drame kao Isobel Crawley iz “Opatije Downton”.

Ova 72-godišnja glumica iz Jorkšira takođe je glumila u “Calendar Girls”, “Pride & Prejudice”, “The Best Exotic Marigold Hotel” i “The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society”

Penelope Wilton je ranije imala epizodnu ulogu u epizodi Miss Marple ‘’ („Ruka brža od oka„) 2010. godine, glumeći Carrie Louise Serrocold.

Penelope Wilton (desno) kao Carrie Louise Serrocold

Gospođica Marple pojavila se u 12 i 20 kratkih priča koje je napisala Agatha Christie, a debitovala je pre gotovo stotinu godina 1927. u kolekciji priča “The Tuesday Night Club”

Agate Kristi u kojima se pojavljuje Gospođica Marple a koje su ranije prilagođavane televiziji, najpoznatije su sa Joan Hickson u BBC-jevoj seriji koja je trajala od 1984. do 1992. godine.

Najnovije adaptacije Miss Marple emitovane su na ITV-u od 2004. do 2013. godine, u kojima igraju i kasnije .

Očekuje se da će nova serija Miss Marple biti premijerno predstavljena 2020. godine.

Izvor: http://britishperioddramas.com/news/penelope-wilton-miss-marple/

Pogledano 274 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: