David Suchet ponovo snima

suchetNedavno je zapocelo snimanje novog ciklusa filmova po romanima u kojima se pojavljuje u glavnoj ulozi. je pre par godina izjavio da mu je zelja da snimi sve filmove po Agatinim romanima u kojima se Poaro pojavljuje a da on nije glumio u njima. Obzirom na film „Smrt na Nilu“ u kome je 1978. godine glumio Piter Justinov a u rimejku filma iz 2004. David Suchet, to se nadamo da cemo ga jednoga dana gledati i u cuvenom „Ubistvu u Orijent Ekspresu“.

U ovom krugu, snimaju se cetiri filma: „ plavog voza“, „Karte na stolu“, „Ko talas uhvati“ i „Posle sahrane“… Eto lepih vesti i za ljubitelje Arijadne Oliver koji jedva cekaju da je vide „uzivo“. Naime, iako je medju fanovima sirom sveta postigla veliku popularnost, ona se do sada pojavila samo u jednom filmu u tumacenju Jean Stapleton i to u filmu „Dead’s man folly“. Svi jedva cekamo da vidimo ko ce zaigrati pored Davida Sacheta njen lik.

Vec je zapoceto snimanje filma „ plavog voza“ na fransuskoj rivijeri a nastavlja se kasnije u Engleskoj…. Pored Sucheta, u ovom filmu pojavljuju se Elliott Gould, Lindsay Duncan, Jaime Murray, Josette Simon, Roger Lloyd Pack, James D’Arcy i drugi. Zatim sledi snimanje i ostalih najavljenih filmova. Prva premijera se ocekuje u septembru 2005. godine. Filmovi se snimaju u co-produkciji Granade i Agatha Ltd, Chorion company i US network A&E Network

vest o snimanju filmova preuzeta sa
www.granadamedia.com/international
– ostali tekst je komentar autora stranice

Pogledano 112 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: