David Suchet snimio „Mačku medju golubovima“

suchet8 je nedavno zavrsio sa snimanjem i drugog filma po motivima romana Agate Kristi koji ce kao jedan od cetiri najavljena u ovom najnovijem ciklusu imati svoju premijeru u Americi ovoga leta.

h_184Prvi je snimljen „Gospodja McGinty je mrtva“ u kome ulogu legendarne Arijadne Oliver ponovo Zoe Wanamaker a tokom novembra i decembra upravo su na lokaciji Hemel Hempstead School u Hertfordshireu u Engleskoj koja se na kratko pretvorila u cuvenu Meadowbank School snimljeni poslednji kadrovi za film „Macka medju golubovima“.

Na zvanicnom sajtu Agate Kristi nema podataka jos uvek ni o cetiri filma koje je Geraldine Marple snimila jos prosle godine i koji su vec u Amrici imali svoju premijeru, tako da nema vesti ni o ovom najnovijem ciklusu. Na web sajtovima www.imdb.com i www.tv.com pojavljuju se oprecni podaci o preostala dva filma ovog dvanaestog ciklusa. Dok jedan sajt najavljuje u Orijent Ekspresu“ i „Sastanak sa smrcu“ na drugom se kao naslovi pojavlju „Treca devojka“ i „Dogodilo se na Svih svetih“… Nadamo se da cemo uskoro razresiti i misteriju preostala dva filma obzirom da nas snimanje ovih naslova kako je najavljeno ocekuje vec na prolece.

Pogledano 103 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: