Film „Kod Belog konja“ stiže na male ekrane u februaru

Dugo najavljivani “, po romanu Agathe Christie („The Pale Horse“) stiže na male ekrane u februaru. Film će moći premijerno za naše područje da se prati i na platformi (od marta). Ovaj dvodelni film je radjen u  produkciji Mammoth Screen, Christie Ltd, BBC One i Amazon Prime Video.

Film "Kod Belog konja"

Premijera na BBC One je 9. februara a u USA 13. marta kada ćemo ga videti i na Pickbox-u

Na osnovu istoimenog romana , film prati priču Marka Easterbrooka čije se ime pojavljuje na listi pronađenoj unutar cipele mrtve žene. On započinje istragu o tome kako se i zašto njegovo ime pojavilo na spisku koji ga vodi „Kod Belog konja“, kuće tri žene za koje se priča i da su veštice.

Kada se pokrene istraga o ubistvu o smrti mlade žene, u njenoj cipeli je otkriven tajanstveni spisak imena. Sve to zahteva istragu da se ne samo pronađe ubica, već da se razume i spisak imena i šta on znači.

Mark Easterbrook, koji je uprkos tome što je ponovo našao sa novom suprugom Hermijom, i dalje proganjan tragičnom smrću svoje prve supruge Delphine. Ubrzo nakon otkrića liste, Easterbrook počinje da istražuje kako je njegovo ime na spisku.

Uprkos njegovom skepticizmu prema paranormalnom, njega izjedaju sve neobičnije i neobičnije stvari koje se počinju dešavati oko njega. U trci protiv vremena, Easterbrook pokušava da nađe logično objašnjenje i identifikuje ubicu pre nego što ubica stigne njega.

Film "Kod Belog konja"

U glavnoj ulozi kao Mark Easterbrook pojavljuje se , a tu su još i Kaya Scodelario (kao Hermia), Sheila Atim (kao Thryza Grey), Madeleine Bowyer (kao Jessie Davis), Georgina Campbell, Bertie Carvel (kao Zachariah Osborne), Kathy Kiera Clarke (kao Sybil Stamford), Poppy Gilbert (kao Thomasina Tuckerton), Henry Lloyd-Hughes, Sean Pertwee, Ellen Robertson, Claire Skinner, Rita Tushingham (kao Bella), Sarah Woodward i drugi. Film „Kod Belog konja“ režirala je Leonora Lonsdale a Agathe Christie adaptirala je u scenario nama dobro poznata Sarah Phelps.

Izvor:

 

Pogledano 577 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: