Fox Crime nam donosi pravu filmsku poslasticu

Fox Crime nam krajem januara donosi pravu filmsku poslasticu. Pred nama će se naći ekranizacija romana Agathe Christie „And then there were none“ . Na Fox Crime Srbija će biti prikazana pod naslovom „Deset malih crnaca“ a na Fox Crime Hrvatska pod naslovom „I ne osta ni jedan“.

Bez obzira na razliku u prevodu naslova, ovaj film – mini serija iz tri dela će na oba tv programa biti prikazan istog dana. Prvi deo je na programu u petak, 18. januara u 22 h a repriza u ponedeljak, 21. januara u 12.45 h. Sledećeg petka, 25. januara sledi nastavak.

Fox Crime

Agate Kristi „Deset malih crnaca“ je najprodavaniji kriminalistički roman svih vremena, koji je prodat u više od sto miliona primeraka širom sveta. Radnja romana je smeštena u 1939. godinu kada je Evropa bila na ivici rata, a prati 10 stranaca sumnjive prošlosti, smeštenih na izolovano ostrvo blizu Devona. Odsečeni su od kopna, u kući čiji domaćini nisu prisutni, ne znaju ko ih je zatočio i optuženi su svaki za po jedan strašan zločin. Kad oni počnu da takođe jedan po jedan stradaju pod čudnim okolnostima, shvatiće da je ubica možda među njima. Ko će preživeti? I ko je ubica?

Fox Crime

Od prve filmske adaptacije, sada već davne 1945. godine do ove najnovije, bilo ih je nekoliko. U ovoj mini seriji koja je snimana 2015. godine glavne uloge igraju Sam Neill, Charles Dance, Maeve Dermody, Toby Stephens, Noah Taylor, Burn Gorman, Anna Maxwell Martin, Christopher Hatherall i Aidan Turner. Kao i za većinu najnovijih adaptacija Agathinih romana za TV i iza ove stoji Sarah Phelps.
 

Pogledano 1.009 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Jedan komentar na “Fox Crime nam donosi pravu filmsku poslasticu

  1. Nadam se da će prestati sa ekranizacijama ubuduće. Sve nove koje sam gledala su u gora od gore. Zašto sve mora da se prilagodi današnjoj izopačenosti i standardima u snimanju filmova. Što bolesnije to bolje. Slobodno radite to ali ostavite Agatu Kristi na miru.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: