Knjiga nedelje – „Autobiografija“

nedelje „Autobiografija“ Agate Kristi, Izdavač „Laguna“

Knjiga nedelje

Za svoje članove uvek ima dobre vesti! Svake nedelje jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za knjigu nedelje. To znači da će naši članovi te, i samo te nedelje, moći da kupe Knjigu nedelje sa specijalnim DODATNIM popustom od 30%.

Konačno smo dobili potvrdu onoga što smo dugo slutili – život Agate Kristi bio je uzbudljiviji i dramatičniji od bilo kojeg krimića.

Otkrivajući nam sećanja na rano detinjstvo krajem 19. veka, dva braka i dva svetska rata, na arheološka istraživanjima sa drugim suprugom Maksom Malovanom i brojne druge uzbudljive događaje koji su uticali na Agatino pisanje, ova otkriva istinsku genijalnost i legendarni uspeh ove književne ikone čija mašta i -danas očarava čitaoce.

Iskoristite priliku ove nedelje: na sve popuste koje uživate kao naš član (članski, dodatni od 10% za kupovinu tri i više knjiga) dobićete i ovaj specijalni ukoliko knjigu naručite sa našeg sajta, ili kupite u nekom od naših klubova čitalaca u Srbiji, u toku trajanja akcije.

Ovaj važi i za one koji prvi put naručuju Lagunine i time se učlanjuju u Klub. Ipak, najviše će uštedeti naši najverniji članovi. Lako je izračunati da će koristeći ovu pogodnost moći da dobiju popust veći od 50%. Da bismo sprečili eventualne zloupotrebe ograničavamo kupovinu na jednu Knjigu nedelje po jednom članskom broju.

Knjigu nedelje sa specijalnim popustom možete nabaviti samo preko našeg internet sajta ili kupovinom u nekom od naših Klubova čitalaca u Srbiji. Ovaj ne važi na Sajmovima niti na bilo kom drugom mestu gde se prodaju Lagunine knjige.

Izvor: https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-knjiga-nedelje-autobiografija-unos-15806.html

Pogledano 44 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: