Laguna i Delfi – 21. Noć knjige 2019 – 13. decembra od 17 sati do ponoći

Noć knjige 2019 – Godina 2019. je na izmaku, a decembar i ovoga puta rezervisan za omiljenu manifestaciju svih koji vole knjigu i čitanje.

U petak 13. decembra od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama održaće se dvadeset prva regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

– Popusti –

Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige biće 25%,
za dve knjige 30%,
za tri knjige 35%,
a za četiri i više 40%.

 

Noći knjige su se pridružili i drugi izdavači čija će izdanja moći da se kupe sa cenama sniženim do 20%: Agape knjiga, Agora, Akia Mali Princ, Arete, Arhipelag, Aruna, Clio, Čarobna knjiga, Darkwood, Data status, Dereta, Edicija, Evro Book, Finesa, Ganeša, Geopoetika, Globosino, Hipatia, Filip Višnjić, Sezam Book, Izdavačka kuća Strahor, Jasen BGD, JRJ, Karupović, Kontrast izdavaštvo, izdavaštvo, Kreativni centar, Leo Commerce, Lom, Makart (Booka i Paladin), Miba Books, NID Kompanija Novosti, Orfelin izdavaštvo, Partenon, Pčelica izdavaštvo, Plato izdavaštvo, Propolis Books, Psihopolis, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Udruženje pisaca „Poeta“, Urban Reads, Valera, Verba, Vukotić Media, izdavaštvo, Zadužbina Vladete Jerotića.

na knjige iz DexyCo asortimana biće 30%, dok će strana izdanja i gift asortiman biti sniženi 20%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Noć knjige

I Games prodavnica u knjižari Borislav Pekić (Knez Mihajlova 48) spremila je samo u ovoj radnji, lepe popuste za noć knjige. Na samu Noć knjige – 13.12.2019. u periodu od 17-24h, svi kupci će imati 20% popusta na sve igre i prateću oprema (koja nije već na akciji) a pored toga, 13, 14 i 15. Decembra par najpopularnijih proizvoda iz njihove ponude imaće specijan “knjiški” popust.

Uz svaku kupovinu pripremili smo i poklone!

Ukoliko na www..rs ili www.delfi.rs kupite knjige u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu – ova akcija važi za porudžbine iz Srbije.

Na Laguninom sajtu, za sve porudžbine iz Hrvatske u saradnji sa DHL-om omogućili smo da poštarina iznosi 1.199 dinara, što važi samo za porudžbine napravljene u Noći knjige. Za sve porudžbine iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine cene poštarine ostaju iste – lokalne.

Na Delfi sajtu, za sve porudžbine iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske u saradnji sa DHL-om omogućili smo da poštarina iznosi takođe 1.199 dinara, što važi samo za porudžbine napravljene u Noći knjige.

Za sve kupovine preko sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs obezbedili smo poklon vaučere za besplatno preuzimanje elektronskih knjiga unutar apilakcije „Delfi knjižare“. Vaučeri sa promo kodom biće uključeni u potvrde porudžbina.

Za knjige kupljene u Noći knjige rok za isporuku je 5 radnih dana.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

I ovoga puta, veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Izvor:  www.laguna.rs

Noć knjige

 

„Laguna“ je do sada objavila 27 knjigaAgate Kristi. Ukoliko vam neka od njih nedostaje, eto idealne prilike da je nabavite po sniženim cenama, a kupovinom više od 4 knjige ostvarujete popust od čak 40%.

Pogledano 200 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: