„Mišolovka“ ponovo u pozorištu West End

„Mišolovka“ ponovo u pozorištu West End – Čuvena pozorišna predstava „Mišolovka“, poznata između ostalog i po tome da je najduže igrana pozorišna u kontinuitetu, odnosno koja je od 1952. godine neprekidno izvođena, bila je zaustavljena pandemijom virusa Covid-19.

"Mišolovka" ponovo u pozorištu West End
„The Mousetrap“

Sada, nakon kraće pauze, ponovo kreće sa prikazivanjem na londonskom -u sa 2 različite postave. „Premijerni“ nastavak prikazivanja najavljen je za 17. maj 2021. godine.

U trileru Agathe nastupiće mnoštvo britanskih zvezda.

„Mišolovka“ Agate Christie, najdugovečnija na svetu, ponovo će biti otvorena u pozorištu Svetog Martina na londonskom West Endu. Za ovaj triler su najavljena dva seta uloga. U jednoj glumačkoj postavi su Louise Jameson kao gospođa Boile, Danni Mac kao Giles Ralston, dobitnik Oliviera Cassidi Janson (& Juliet) kao Mollie Ralston, Joshua Griffin kao Christopher Vren, Paul Bradlei kao major Metcalf, Sarah Moss kao Miss Casevell, David Rintoul kao G. Paravicini, i Charlie Clements kao detektiv narednik Kasač.

U drugoj postavi su Susan Penhaligon kao gospođa Boile, Nicholas Bailei kao Giles Ralston, Kate Tidman kao Mollie Ralston, Alekander Volfe kao Christopher Vren, Derek Griffiths kao major Metcalf, Lizzie Muncei kao Miss Casevell, Toni Timberlake kao gospodin Paravicini i Paul Hilliar kao detektiv narednik Kasač.

„Mišolovka“ ponovo u pozorištu

je trajni simbol londonskog pozorišta i nadam se da njen povratak znači prve korake u obnavljanju teatra uživo u Londonu“, kaže producent Adam Spiegel.

„Tako sam zadovoljan što su se ovi izuzetno ostvareni izvođači odlučili da učestvuju u ovom istorijskom trenutku.“

„Mišolovka“ koja je postavljena 1952. godine, izvedena je 28.200 puta samo u Londonu.

U ovoj predstavi, adaptiranoj prema istoimenoj priči Agathe Christie, grupa od sedam stranaca našla se pod snegom u Monkswell Manor-u dok se na radiju šire vesti o ubistvu u Londonu. Kada dođe policijski narednik, gosti otkrivaju da se u njihovoj sredini nalazi ubica.

„Mišolovka“ je sada ponovo postavljena u produkciji „Adam Spiegel Productions“

Izvor: https://www.playbill.com/article/the-mousetrap-will-reopen-in-londons-west-end-in-may-with-2-different-casts

Pogledano 33 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: