Muke Herkulove – BDR Media i Blic Žena

Muke Herkulove

„Muke Herkulove“ u izdanju stižu na kioske uz Blic Ženu u subotu 11. januara. Na 268 strana imaćemo priliku da uživamo u pričama iz pera Agate Kristi u kojima glavnu ulogu ima mali Belgijanac, Herkul Poaro. Ovo izdanje priča biće objavljeno u okviru edicije „100 godina priča Agate Kristi“

BDR Media i Blic žena nastavljaju saradnju na radost i oduševljenje fanova Agate Kristi. Nakon „prvog kola“ u kome su objavljeni do sada jedan neobjavljeni naslov Herkul Poaro i paviljon u Grinšoru ,  tri romana koje je na osnovu Agatinih drama (Paukova mreža , Crna kafa  i Neočekivani gost ) i svih šest romana koje je Agata napisala pod pseudonimom Meri Vestmakot ( Divov hleb , Nedovršen portret , Odsutna u proleće , Ruža i tisa , Ćerka je ćerka i Breme ) U planu je ukupno sedam naslova kolekcija kratkih priča, od toga 4 izdanja sa Herkulom Poaroom i 3 sa u glavnim ulogama. Prošlih meseci družili smo se uz Misteriju Egipatske grobnice, i Tajnu Božićnog pudinga  i Ubistvo u maloj ulici a u januaru nam stiže novi naslov.

Od subote 11. januara, samo uz Blic Ženu potražite novu knjigu Agate Kristi

„MUKE HERKULOVE“

Muke Herkulove

Ova kolekcija sadrži sledeće naslove:

 1. Nemejski lav
 2. Lejnejska hidra
 3. Kerinejska košuta
 4. Erimanski vepar
 5. Augijeve štale
 6. Stimfalske ptice
 7. Bik sa Krita
 8. Diomedove kobile
 9. Hipolitin pojas
 10. Gerionovo stado
 11. Jabuke Hesperida
 12. Kerberovo zatočeništvo

Legenda kaže da je Herkules uspešno izvršio svih dvanaest teških zadataka koje mu je nametnuo rođak, plašljivi i nemilosrdni kralj Euristej. Pobedama je zaslužio da ga bogovi prime na Olimp i dobio dozvolu da oženi Hebu.

kaže da je njen omiljeni junak, jajoglavi čovečuljak sa najnegovanijim brkovima na svetu, msje Herkul Poaro, rešio da se penzioniše, ali u velikom stilu: i on će, poput svog slavnog imenjaka, rešiti dvanaest slučajeva pre nego što kaže zbogom detektivskoj karijeri.

Uhvaćen u koštac sa nemejskim lavom, lernejskom hidrom, primoran da čisti Augijeve štale ili da kroti Diomedove kobile, Poaro nijednog trenutka neće odustati ili posumnjati u svoju umešnost.

Izvor: https://www.facebook.com/BDRMEDIA/


 

U februaru nas u okviru edicije „100 godina priča Agate Kristi“, očekuje fantastična „KLASIČNA KOLEKCIJA KRATKIH PRIČA“ u kojima slučajeve koje je zamrsila ne rešavaju ni Herkul Poaro a ni čudesna gospođica Marpl, sa kojom ćemo se, bar što se tiče izdavača družiti u martu i aprilu.

Ovo izdanje će se naći u prodaji 8. februara uz „Blic Ženu“.

Pogledano 916 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: