Najavljen i četvrti roman Sophie Hannah – „Ubistva u Kingfisher Hillu“

Nakon tri, uspešna, do sada objavljena romana, je najavila da će se pred nama uskoro naći i četvrti „The Killings at Kingfisher Hill“ koji će se u prodaji naći sledeće godine.

Kao zaplet romana Sophie je smislila sledeće:

Hercule putuje luksuznim putničkim autobusom iz Londona do ekskluzivnog imanja Kingfisher Hill. Ričard Devonport pozvao ga je da dokaže da je njegova verenica Helen nevina zbog ubistva njegovog brata Frenka. Uz ovaj zahtev je priložen jedan čudan uslov: Poaro mora sakriti svoj pravi razlog boravka tamo od ostatka porodice Devonport.

četvrti romanIznenada, na putu do imanja, jedna od putnica autobusa uznemireno ustaje sa svog sedišta i zahteva da izađe iz autobusa. Insistira na tome da će, ako ostane na svom mestu, biti ubijena.

Organizovana je zamena sedišta, a ostatak puta prolazi bez incidenata. Ali Poirot ima neki loš predosećaj i njegovi strahovi se kasnije potvrđuju kada je u kući u Devonportu otkriveno telo sa napomenom koja se odnosi na „sedište na kome ne bi trebalo da sedite“.

Mogu li ovo novo i neobični incident na putu biti tragovi za razrešavanje misterije ko je ubio Franka Devonporta? I može li Poirot na vreme pronaći pravog ubicu da spasi nedužnu ženu vešala?

Odgovor na to pitanje doneće nam ovaj četvrti roman Sophie Hannah, verujemo, ništa manje zanimljiv od prethodna tri, u čije središte radnje ona smešta Herculea Poitota u njegovim novim-starim avanturama uz dozvolu kompanije Ltd.

Izvor: https://www.agathachristie.com/stories/the-killings-at-kingfisher-hill

 

Pogledano 135 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: