Noć knjige – petak 16. jun 2017. od 17 do 24h

Šesnaesta regionalna Noć u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. juna 2017. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi www..rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.
– Onlajn kupovina na sajtu www..rs u toku Noći knjige –

Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti.

Ukoliko na www.delfi.rs kupite u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu – ova akcija važi za porudžbine iz Srbije.

Za svaku onlajn kupovinu obezbeđeni su pokloni.

U toku Noći članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

I ovog puta Noći priključile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije koje će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

Izvor: http://www.delfi.rs/vesti/vest/3199_noc_knjige_petak_16_jun_2017_od_17_do_24h_delfi_knjizare.html

Pogledano 828 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Jedan komentar na “Noć knjige – petak 16. jun 2017. od 17 do 24h

  1. Da li znate kada se očekuje nova Noć knjige, hoće li biti pre Nove godine možda? Popusti su zaista veliki i to treba uvek iskoristiti. Meni nedostaje Tužni čempres a volela bih da kupim i one dve knjige od Sofi Hane što je pisala sa Poarom kao glavnim likom. Baš me zanimaju. Hvala na odgovoru. Pozdrav. Milica

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: