Nova ekranizacija romana Agate Kristi uskoro u bioskopima

Nova ekranizacija romana Agate Kristi uskoro u bioskopima – „Smrt na Nilu“ i ponovo kao

Nova ekranizacija

Nakon relativno uspešne adaptacije romana „“, Kenet Brana nastavlja sa oživljavanjem čuvenih avantura Herkula Poaroa. U oktobru bi u bioskopima trebalo da se nađe novi filmski spektakl „“ po istoimenom romanu legendarne Agate Kristi.

Nova ekranizacija

Majkl Grin, koji je adaptirao i prethodnu knjigu, ponovo se našao u ulozi scenariste dok je Brana istovremeno reditelj, producent i glumac uz, iznova, vrsnu plejadu glumaca. Veteranka Anet Bening preuzela je zadatak oživljavanja lika Eufemije, a pridružila su joj neka od najzanimljivijih imena iz mlađe holivudske garniture: Gal Gadot (prelepa Izraelka koju je proslavila uloga u filmu „Wander Woman“), Armi Hamer (Oliver iz „Zovi me svojim imenom“), Rouz Lesli (Igrit iz „Igre prestola“ i supruga Kita Haringtona), Ema Meki (zvezda serije „Sex education“) i Letiša Rajt (Šuri iz „Crnog pantera“). U epizodnim ulogama su i dve čuvene britanske komičarke Daun Frenč i „apsolutno fantastična“ Dženifer Sonders. I naravno Kenet Brana ponavlja svoju ulogu brkatog detektiva Poaroa.

je trebalo da izađe prošle godine, ali je iz nepoznatog razloga premijera odložena za godinu dana. Zvaničan datum objavljivanja je sada 23. oktobar u nadi da će bioskopi širom sveta biti otvoreni u potpunosti do tada.

To nam daje dovoljno vremena da pročitamo, prvi ili dvadeseti put, jedan od najpoznatijih romana čuvene autorke krimića čiju je autobiografiju Laguna nedavno objavila. Uživajte u zamršenom slučaju koji čuveni detektiv pokušava da reši u senci egipatskih piramida.

Autor: Dragan Matković

Izvor: https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-nova-ekranizacija-romana-agate-kristi-uskoro-u-bioskopima-[v-unos-16017.html

Pogledano 215 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: