Nova ekranizacija romana Agate Kristi uskoro u bioskopima

Nova ekranizacija romana Agate Kristi uskoro u bioskopima – „Smrt na Nilu“ i ponovo kao

Nova ekranizacija

Nakon relativno uspešne adaptacije romana „ u Orijent ekspresu“, nastavlja sa oživljavanjem čuvenih avantura Herkula Poaroa. U oktobru bi u bioskopima trebalo da se nađe novi filmski spektakl „Smrt na Nilu“ po istoimenom romanu legendarne Agate Kristi.

Nova ekranizacija

Majkl Grin, koji je adaptirao i prethodnu knjigu, ponovo se našao u ulozi scenariste dok je Brana istovremeno reditelj, producent i glumac uz, iznova, vrsnu plejadu glumaca. Veteranka Anet Bening preuzela je zadatak oživljavanja lika Eufemije, a pridružila su joj neka od najzanimljivijih imena iz mlađe holivudske garniture: Gal Gadot (prelepa Izraelka koju je proslavila uloga u filmu „Wander Woman“), Armi Hamer (Oliver iz „Zovi me svojim imenom“), Rouz Lesli (Igrit iz „Igre prestola“ i supruga Kita Haringtona), Ema Meki (zvezda serije „Sex education“) i Letiša Rajt (Šuri iz „Crnog pantera“). U epizodnim ulogama su i dve čuvene britanske komičarke Daun Frenč i „apsolutno fantastična“ Dženifer Sonders. I naravno ponavlja svoju ulogu brkatog detektiva Poaroa.

je trebalo da izađe prošle godine, ali je iz nepoznatog razloga premijera odložena za godinu dana. Zvaničan datum objavljivanja je sada 23. oktobar u nadi da će bioskopi širom sveta biti otvoreni u potpunosti do tada.

To nam daje dovoljno vremena da pročitamo, prvi ili dvadeseti put, jedan od najpoznatijih romana čuvene autorke krimića čiju je autobiografiju Laguna nedavno objavila. Uživajte u zamršenom slučaju koji čuveni detektiv pokušava da reši u senci egipatskih piramida.

Autor: Dragan Matković

Izvor: https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-nova-ekranizacija-romana-agate-kristi-uskoro-u-bioskopima-[v-unos-16017.html

Pogledano 369 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: