Novi Herkul Poaro će biti Džon Malkovič

Ekscentričnog Belgijanca glumiće niko drugi do Džon Malkovič. vraća se na male ekrane, ovaj put u adaptaciji „ABC ubistava“ Agate Kristi za koju će biti zaduženi i BBC.

Poaro je decenijama miljenik miliona, a gledali smo ga kako na televiziji tako i u bioskopima. Poslednje izdanje detektiva dao nam je  u prošlogodišnjem rimejku „ u Orijent Ekspresu“, gde je glumac takođe i režirao film.

Utisci su bili mešoviti, ali rimejk je dovoljno dobro prošao na blagajnama, te ćemo 2019. godine gledati i nastavak, „Smrt na Nilu“ u režiji Keneta Brane koji će ponovo oživeti Poaroa.

Interesovanje za dela Agate Kristi je, čini se, ponovo „raspaljeno“. „The ABC Murders“ će, prema njenoj noveli iz 1936. godine, pratiti Poaroa u potrazi za serijskim ubicom koji na neverovatne načine izbegava hvatanje i ismeva vlasti, a jedini trag koji namerno ostavlja nakon svakog zločina je kopija ABC Železničkog Vodiča. Amazonova adaptacija imaće tri jednočasovne epizode.

Navodi se i da i Bi-Bi-Si ne planiraju da stanu na ovoj adaptaciji, štaviše čak šest dela Agate Kristi je u planu, ali se ne zna koliko će u njima biti Poaroa. Sa Malkovičem za kormilom, sigurni smo da ćemo ga gledati i nakon ove tri epizode.

Oko Poaora je okupljena solidna glumačka postava – Rupert Grint (Ron iz Hari Poter franšize) je Inspektor Krom, a u ekipi su i Imon Faren, Tara Ficdžerald, Endru Bučan, Freja Mavor i Bronvin Džejms.

Pogledano 657 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

2 komentara na “Novi Herkul Poaro će biti Džon Malkovič

  1. Malkovič je odličan glumac. Meni neće smetati toliko kao Poaro samo ako se ne omaši i atmosfera priče kao u novijim adaptacijama. Bilo je u nekim kasnijim Poaro serijama sa Suchetom toga ali smo gledali kroz prste zbog njegove odlične glume. Barem ja.

  2. Promenila sam reakciju na ovaj članak. Prvo sam bila zaprepašćena, pa besna, pa onda u stvari mislim se super. Izređaće se svi redom i niko neće biti kao Suchet niti će koga fanovi tako da prihvate, al biće onda kasno za neki rimejk za veliko platno ili nešto slično. Šteta. Ja ne vidim dostojnog naslednika pa čak ni Hopkinsa, koga ti tako voliš. I žao mi je zbog toga jer ne bih volela da se nekim novim generacijama taj lik omrzne preko nekih novih faca koji će upropastiti njegov lik i delo. !!!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: