Novi Poaro na RTS-u u martu

ponedeljak, 09. mar 2015, 13:30 – 

Dok poznatog psihijatra, Arijadni Oliver postaje detektiv-amater kada joj njeno kumče daje zadatak da sazna istinu o misterioznoj smrti njenih roditelja. U glavnim ulogama: Dejvid Sušet, Ejdrijan Lukeš, Anabel Mulien… Ostvarenje Poaro: Slonovi pamte (’s Poirot: Elephants Can Remember, 2013), režirao je Džon Strikland.

slonovipamte

utorak, 10. mar 2015, 13:30 – VELIKA ČETVORKA

se suočava sa velikim izazovom-treba da spreči četiri „kriminalca-umetnika“ – kineskog političara, američkog tajkuna, francuskog naučnika iz oblasti nuklearnih istraživanja i engleskog ubicu i majstora prerušavanja. Svi oni rade zajedno, a njihovi planovi predstavljaju pretnju za čovečanstvo. U glavnim ulogama: Dejvid Sušet, Hju Frejzer, Polin Moran…  Poaro: Velika četvorka (’s Poirot“ The Big Four, 2013), režirao je Piter Lidon.

725855_1

sreda, 11. mar 2015, 13:30 – VAŠAR ZLOČINA

obraća se za pomoć čuvenom detektivu Poarou, kako bi uspela da razreši misteriju ubistva koje je trebalo da bude samo deo igre. Njeni prvobitni strahovi su se obistinili i tokom intrigantne igre, jedna devojka je nastradala… U glavnim ulogama: Dejvid Sušet, Šon Pertvi, Kris Gordon… Film Poaro: Vašar zločina (Dead Man’s Folly, 2013) režirao je Tom Von.

vasarzlocina

četvrtak, 12. mar 2015, 13:30  – HERKULOVI ZADACI

Čuveni detektiv Herkul Poaro kreće u potragu za neverovatno darovitim lopovom i tragovi ga dovode do švajcarskih Alpa, tačnije do jednog hotela, gde se suočava sa mnoštvom tajni i ponovo susreće poznato lice iz prošlosti. U glavnim ulogama: Dejvid Sušet, Patrik Rajkart, Rupert Evens… Režiju filma Agatha Christie’s Poirot: The Labours of Hercules, 2014 potpisuje Endi Vilson.

herkulovizadaci

petak, 13. mar 2015, 13:30 –

Star i nepokretan, Poaro poziva svog dugogodišnjeg prijatelja Kapetana Hejstingsa da mu se pridruži u Stajlsu, da mu bude oči i uši u potrazi za nepoznatim ubicom, koga oslovljavaju sa „X“. Hejstings kasnije postaje isfrustriran i besan zbog postupaka starog druga, jer saznaje da Poaro zna identitet ubice i kada će napasti, ali odbija da mu da bilo kakvu informaciju. Poaro govori prijatelju samo ono što treba da zna. U glavnim ulogama: Dejvid Sušet, Helen Baksendajl, Hju Frejzer… Režiju filma (Curtain: Poirot’s Last Case, 2014) potpisuje Heti Mekdonald.

zavesa

Izvor: www.rts.rs

 

Pogledano 1.083 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: