Poaro na RTS-u

I RTS je odlucio da ovoga meseca obraduje ljubitelje filmova snimanih po romanima Agate Kristi i donosi nam nesto malo starijeg Poirota… onog iz sezone 2005/2006

Serijal startuje 25. septembra filmom Poaro: plavog voza. U selekciji raskosnih TV adaptacija baziranih na romanima Agate Kristi, Herkul Poaro (Dejvid Sacet), proslavljeni belgijski detektiv, ponovo ima mnogo posla. Dok se na brojnim egzoticnim lokacijama dogadaju svirepa ubistva, Poaroov jedinstveni talenat stavljen je na test.

U prvom od cetiri filma – koja cemo gledati na programu RTS-a – Poaro putuje na francusku rivijeru renoviranim plavim vozom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medju njegovim saputnicima su pripadnici engleskog visokog drustva, ali i Rut Ketering (Dzejmi Mari), prelepa kcerka americkog naftnog magnata i Rufus van Aldin (Eliot Guld), koji je opcinjen Rutinim velicanstvenim rubinom – „vatrenim srcem“.

Van Aldin nece birati sredstva da razvede Rut od njenog supruga Dereka (Dzejms D’Arsi), koji je, takode, u vozu, bas kao i Rutin ljubavnik La Ros (Oliver Milburn).

„Cini mi se da nam nece biti dosadno“, pomislice Poaro dok se ledi Templin (Lindzi Dankan), njen mladi suprug Korki (Tom Harper) i kcerka Lenoks (Elis Iv) užurbano ukrcavaju na voz.

I bio je u pravu – dosada je poslednji problem za ove putnike. Dok ekspresni voz tutnji kroz noc, u kupeu broj sedam dogodilo se ubistvo.

Reziju filma potpisuje Hiti Makdonald, prva zena koja je ikada rezirala o cuvenom belgijskom detektivu.

Sledece subote 02. oktobra na programu je Poaro:

Pogledano 1.187 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: