Prvi pogled na novog Herkula Poaroa

Pred vama je prvi pogled na Johna Malkovicha kao Herculea Poirota u novoj produkciji Mammoth Screen i Agatha Limited koji za BBC One rade na adaptaciji romana Agate Kristi – ABC ubistva.

prvi pogled John Malkovich kao Hercule Poirot

je tim povodom izjavio: „Čast mi je što sam izabran da igram Herculea Poirota. To je uloga koju su igrali mnogi odlični glumci, a ja uživam u brojnim izazovima koji ova uloga predstavlja. Imam veliko poštovanje za scenario Sarah Phelps i nadam se da ću naći pravu meru onoga što su i ona i Agatha zamislili.“

Pored Johna Malkovicha glumačku ekipu ovog filma čine i Shirley Henderson (Harry Potter, Happy Valley), Kevin McNally (Pirates Of The Caribbean, Legend), Gregor Fisher (Love Actually), Poldark’s Jack Farthing (The Riot Club), Rupert Grint, Tara Fitzgerald, Andrew Buchan, Karen Westwood (The Alienist), Lizzy McInnerny (The Crown), Anya Chalotra (Wanderlust), Eve Austin (In The Flesh), Christopher Villiers (Hetty Feather), Suzanne Packer (Keeping Faith), Michael Shaeffer (Rogue One), Cyril Nri (Cucumber), Henry Goodman (Genius: Einstein), Tamzin Griffin (A Fantastic Fear Of Everything), Ian Pirie (Sunset Song), Shane Attwooll (Dark River) i Terenia Edwards (Peter Rabbit).

Sarah Phelps koja prilagodjava scenariu postavlja radnju u tridesete godine prošlog veka, u vreme kada je nacija opasno podeljena, a sumnja i mržnja rastu na sve strane. Usred svega, se suočava s serijskim ubojicom poznatim samo kao A.B.C. Ubica prvo napada u Andoveru, a zatim u Bexhillu. Kako se broj ubistava povećava, jedini trag je kopija voznog reda na svakom mestu zločina. Poirotove istrage su na svakom koraku prekinute neprijateljima koji su rešeni da ga nadmudre.

Snimanje filma ABC ubistva je u toku, režiju potpisuje Alex Gabassi (The Frankenstein Chronicles, El Hipnotizador) a producent filma je Farah Abushwesha (Irreplaceable You, The Party).

radiće se za BBC One u produkciji Mammoth Screen i Agatha Limited. Izvršni produicenti za  Mammoth Screen su Sarah Phelps, Damien Timmer i Helen Ziegler, za Christie Limited tu su James Prichard i Basi Akpabio. Ispred BBC pojavljuje se Elizabeth Kilgarriff.  Za Ameriku će biti zadužen Amazon Prime Video.

Izvor: http://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2018/abc-murders-john-malkovich

Pogledano 406 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Jedan komentar na “Prvi pogled na novog Herkula Poaroa

  1. Ja Malkovica generalno volim kao glumca i baš me interesuje kako će da se pripremi za ovu ulogu i kako će on da doživi Poaroa jer je Msje insitucija za sebe. Suše je postavio ozbiljan glumački zadatak svim svojim naslednicima. Tako i treba. He-he

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: