Rimejk “Ubistva u Orijent ekspresu” okuplja najveće zvezde Holivuda

Ukrcavanje u najčuveniji voz sa filmskog platna može da počne, rimejk klasika Agate kristi “” okuplja neke od najvećih zvezda Holivuda kao što su , , , Džoš Gad, Dejzi Ridli, , Olivija Kolman, Lesli Odom Jr, Viljem Defo, Tom Bateman, Derek Džejkobi , dok će Poaroa tumačiti koji i režira .

Poaro se malo promenio, tu su brčići, ali malo više sedi i drugačijeg oblika. Mada je čitav izgled Keneta Brane modifikovan na jedan robustniji način nego što smo navikli da gledamo i zamišljamo Poaroa, još od Alberta Finija koji ga je tumačio u filmu iz 1974. godine.

Ledenu princezu i rusku emigrantkinju Nataliju Dragomirof tumačila je Vendi Hil, a sada će je tumačiti legendarna Džudi Denč koja će svemu dodati svoj specifičan šarm i malo specijalne sibirske hladnoće.

Ingrid Bergman je odbila ulogu princeze jer joj se više dopala uloga misonarke iz Švedske, Grete. Njena rola je Bergmanu donela trećeg Oskara. A sada će Penelope Kruz tumačiti ulogu Pilar Pilar Estravados, hispano verzju Grete.

Glumac Ričard Vidmark je tumačio enigmatičnog američkog biznismena Semjuela Rečeta, kojeg pronalaze izbodenog u njegovoj kabini. Sa zavodljivim brčićima, Džoni Dep je dodao notu seksepila ovoj ulozi.


Kenet Brana, koji tumači Poaroa, kaže da im je želja bila da naprave nešto što će nas “napasti” sa dve strane, s preda vizelno i sa strane sa malo vojnog bekgraunda, jer Poaro je bio vojnik u Belgijskoj vojsci pre nego što je postao inspektor u policiji.

Originalno objavljeno na: http://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/rimjek-ubistva-u-orijent-ekspresu-okuplja-najvece-zvezde-holivuda-video/

Pogledano 1.808 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: