„Smrt dolazi na kraju“ – poslednji roman u izdanju Liber Novus

27. februara objavljen je poslednji od deset romana kojima nas je proteklih meseci radovala nova izdavačka kuća darujući nam, do sada retko objavljivane romane Agate Kristi uz Blic Ženu. Kao poslednji, objavljen je roman „Smrt dolazi na kraju“ kao maestralna priča o serijskom ubici iz Tebe od pre 4.000 godina!

Nakon što je sahranila muža, Renisenb se vraća ocu, visokom egipatskom svešteniku Imhotepu, kog poštuju svi osim njegovih sinova i snaha. To i ne čudi pošto svi pretenduju na njegovo bogatstvo. Međusobne porodične razmirice se produbljuju nakon što Imhotep s dovodi mladu i lepu konkubinu Nofret, koju otvoreno izdiže iznad svih. Sinove i snahe obuzima strašna ljubomora, Nofret iskazuje prezir prema svima i – rat počinje. Kada Imhotep ponovo odlazi na put, Nofret intrigama potpiruje razdor među svima. I tako dok joj telo jednog jutra ne osvane u podnožju litice na imanju, potpuno izlomljeno. Nesrećni slučaj čini se najboljim razrešenjem ovog opštepriželjkivanog udesa, i u to veruju svi osim Renisenb. Ali kada smrt nastavi da pohodi Imhotepov dom, svima postaje jasno da je ubica među njima…

Hoće li se ubica otkriti, da li će se Imhotepov dom urušiti, pročitajte u ovom uzbudljivom krimi-romanu uz novu „Blic ženu“.
Pogledano 1.756 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: