„Smrt na Nilu“ Keneta Brane stiže u bioskope 2020. godine

Kao što ste do sada već imali prilike da pročitate, nakon uspeha sa filmom “Ubistvo u Orijent Expresu”, „Smrt na Nilu“ Keneta Brane je sledeći naslov koji će se snimati. On nastavlja sa ekranizacijom Agatinih romana u kojima se pojavljuje Herkul Poaro, u njegovom tumačenju. Ovoga puta reč je o istoimenom romanu „Smrt na Nilu“ koji je objavljen 1937. godine.

Još prošle godine najavljeno je da je sledeći naslov za ekranizaciju “Smrt na Nilu” a nedavno je objavljeno i ko će igrati glavne uloge u ovom ostvarenju.

U produkciji Twentieth Century Fox film „Smrt na Nilu“ Keneta Brane će se snimati u Longcross Studiju, u okolini Londona i na lokacijama u Egiptu. Producenti filma ponovo ujedinjuju tim filmskih stvaralaca koji su stajali iza hit filma „Ubistvo u Orient Expressu“ iz 2017. godine. Kenneth Branagh se vraća kao režiser i ponovo glumi uglednog belgijskog detektiva Hercula Poirota. Njemu se pridružuje zvezda osumnjičenih koja uključuje: Toma Batemana (koji ponavlja ulogu Bouca iz Ubistva u -u). Tu su i Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders i Letitia Wright. Scenario za film ponovo je napisao Michael Green s Ridley Scottom, Mark Gordonom, Simon Kinbergom, Kenneth Branaghom and Judy Hofflund, koji se vraćaju kao producenti. I Kevin Walsh se pojavljuje takođe kao producent. Matthey Jenkins i James Prichard vraćaju se kao izvršni producenti.

U filmu “Smrt na Nilu”, egipatska avantura potrage za ubicom za Herkula Poirota dešava se na glamuroznom brodu.

„Zločini iz strasti su opasno seksi“, rekao je Branagh. „ napisala je priču o emocionalnom haosu, nasilju i kriminalu, a Michael Green je još jednom napisao odličan scenario koji prati njenu priču. Sa grupom dragih dugogodišnjih saradnika i sjajnom međunarodnom grupom glumaca, zaista je zadovoljstvo raditi i udružiti produkcije Disney, Fox i Agatha Ltd. da se ovaj odvažni triler dovede na veliko filmsko platno. Postoje značajni novi preokreti, zadivljujući pustinjski pejzaži koji će vam dati priliku da se zabavite i uživate u zapletu ovog filma na velikom ekranu.“

Premijera filma se očekuje 9. oktobra 2020. godine.

Izvor: https://deadline.com/2019/10/death-nile-movie-agatha-christie-begins-production-uk-1202749028/

Pogledano 767 puta, 2 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: