Šta je novo na sajtu u septembru

r_44_movie2Tek sto je objavljeno da su serije sa Poaroom nerentabilne, te je do daljnjeg otkazano dalje snimanje istih, produkcijska kuca A & E objavila je 4 filma premijerno prikazana pocetkom godine, kao izdanje – Classic Crime Colection. Da vas podsetimo, radi se o naslovioma: , Taken at the Flood, i . Nijedan od ova cetiri filma do sada nije prikazan kod nas.

Clan nase Citaonice – mladi Patrick Narracot poslao nam je zanimljive linkove za web stranice na kojima mozete proveriti svoje znanje o Agati Kristi i njenim romanima. Dok i ja malo vise ne istrazim taj sajt, evo ta dva linka za sada:
http://www.sparknotes.com/lit/orientexpress/quiz.html
http://www.sparknotes.com/lit/andthenthere/quiz.html

Kao sto se da primetiti ova dva linka vode na stranice kviza vezane za romane: „“ i „“. Proverite svoje znanje o likovima i radnji romana. Samo vas usput obavestavam da su pitanja vrlo raznolika od onih u stilu: Na kojoj relaciji vozi cuveni voz do toga sta je Pukovnik Arbutnot rekao Meri Debenhajm dok je voz stajao pa i do onog – sta je visilo obeseno o kvaku u kupeu jedne od putnica… i jos jedna napomena – svaki procenat uspesnosti preko 50% je odlican (pod uslovom da ne virite u knjigu dok resavate test:)))

Otvorena je i nova stranica na koju ce se dodavati vesti i fotografije vezane za novu igru za PC koja nas ocekuje krajem godine. Radi se o adaptaciji romana „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ za PC racunare.

Pogledano 76 puta, 1 pregleda danas
Oznake za ovaj tekst još uvek nisu postavljene.

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: