Tajna Božićnog Pudinga – BDR Media i Blic žena

Tajna Božićnog Pudinga

Tajna Božićnog Pudinga

Tajna Božićnog Pudinga i druge avanture Herkula Poaroa u izdanju BDR Media stižu na kioske uz Blic Ženu 9. novembra. Na 280 strana imaćemo priliku da uživamo u pričama iz pera Agate Kristi u kojima glavnu ulogu ima mali Belgijanac, Herkul Poaro.

BDR Media i Blic žena nastavljaju saradnju na radost i oduševljenje fanova Agate Kristi. Nakon „prvog kola“ u kome su objavljeni do sada jedan neobjavljeni naslov Herkul Poaro i paviljon u Grinšoru ,  tri romana koje je na osnovu Agatinih drama (Paukova mreža , Crna kafa  i Neočekivani gost ) i svih šest romana koje je Agata napisala pod pseudonimom Meri Vestmakot ( Divov hleb , Nedovršen portret , Odsutna u proleće , Ruža i tisa , Ćerka je ćerka i Breme ) U planu je ukupno sedam naslova kolekcija kratkih priča, od toga 4 izdanja sa Herkulom Poaroom i 3 sa Miss Marple u glavnim ulogama. Prošlog meseca družili smo se uz Misteriju Egipatske grobnice, a u novembru nam stiže novi naslov.

Od subote 09. novembra, samo uz Blic Ženu potražite novu knjigu Agate Kristi

„TAJNA BOŽIĆNOG PUDINGA“

Tajna Božićnog Pudinga

Za one koji vole i uživaju u slučajevima Herkula Poaroa, evo još novih dvanaest priča. Čuveni sićušni Belgijanac, poznat po redu i metodičnosti u radu i životu, povešće vas u avanture novih slučajeva: dvostrukim tragom do propalog rudnika ili u rešavanje misterije španske škrinje ili kornvolske misterije; od slučaja kuvarice iz Klephama do tajne sasvim običnog pudinga od šljiva, bilo da traga za nasleđem Lemežerovih ili neverovatnim lopovom, jedno je uvek isto: male sive ćelije verovatno najpoznatijeg detektiva svih vremena rade punom parom i otkrivaju počinioce zločina, a ogromna sujeta koju poseduje čini ga neodoljivim!

Izvor: https://www.facebook.com/BDRMEDIA/


 

U decembru nas očekuje još jedna kolekcija priča sa čarobnim avanturama Herkula Poaroa. 14. decembra u prodaji će se naći naslov: „Ubistvo u maloj ulici“

Pogledano 698 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: