Trnci u prstima – BDR Media i Blic Žena

Trnci u prstima

Trnci u prstima

„Trnci u prstima“ – u izdanju BDR Media i uz Blic Ženu – na kioscima od subote 13. marta.

BDR Media i Blic žena nastavljaju saradnju na radost i oduševljenje fanova Agate Kristi. Nakon „prvog kola“ u kome su objavljeni do sada jedan neobjavljeni naslov Herkul Poaro i paviljon u Grinšoru , tri romana koje je na osnovu Agatinih drama (Paukova mreža , Crna kafa i Neočekivani gost ) i svih šest romana koje je Agata napisala pod pseudonimom Meri Vestmakot (Divov hleb , Nedovršen portret , Odsutna u proleće , Ruža i tisa , Ćerka je ćerka i Breme) i drugog kola u kome je objavljeno 7 knjiga – kolekcija kratkih priča, u kojima smo se prošlih meseci družili uz Misteriju Egipatske grobnice, Tajnu Božićnog pudinga, Ubistvo u maloj ulici, Muke Herkulove, Klasičnu kolekciju kratkih priča, 13 problema Gospođice Marpl i druge priče, i Poslednje slučajeve gospođice Marpl i sabrane priče.

U ovom trećem kolu najavljeno je novih 12 knjiga. Do sada su objavljeni naslovi: „Beskrajna noć“ , „Putnik za Frankfurt“ , Uoči svih svetih“ , „Tajni neprijatelj“ , „Partneri u zločinu“ i „N ili M“.

Trnci u prstima

Roman Agate Kristi „Trnci u prstima“ – u izdanju BDR Media stiže na kioske uz Blic Ženu kao sedmi od 12 naslova i to u subotu 13. marta. Na 257 strana imaćemo priliku da ponovo pratimo avanturu mladog bračnog para Beresford iz pera Agate Kristi obeležavajući ove godine jubilej „100 godina priča Agate Kristi“.

U ovom kolu BDR Media iz Beograda objavljuje sledeće knjige:

 1. (12. septembra)
 2. (10. oktobra)
 3. Uoči Svih Svetih (14. novembra 2020)
 4. Tajni neprijatelj (12. decembra 2020)
 5. Partneri u zločinu (09. januara 2021)
 6. N ili M (13. februara 2021)
 7. Trnci u prstima (13. marta 2021)
 8. (10. aprila 2021)
 9. Kod belog konja (08. maja 2021)
 10. (12. juna 2021)
 11. Tajanstveni gospodin Kvin (10. jula 2021)
 12. Parker Pajn na delu (14. avgusta 2021)

uz napomenu izdavača da je eventualno moguća promena u redosledu kao i korekcija naslova knjige.

Od subote 13. marta, samo uz Blic Ženu potražite novu knjigu Agate Kristi

„Trnci u prstima“

Trnci u prstima

Sunčani greben bio je poput stotina sličnih domova za stara lica – tiho i mirno mesto u kome su svoje poslednje dane provodili oni o kojima više nije imao ko da se stara. U njemu je i gospođica Fenšo, Tomijeva tetka Ada, bila jedna od štićenica. Kada su poslednji put bili da je posete, Tomi i Tjupens upoznali su nekoliko simpatičnih starica. Njihove priče o prošlim vremenima, skrivenim tajnama, pljačkama koje su se dogodile, ubistvima kojih su se sećale, svakome bi ličile na obično trabunjanje. Svakome, ali ne i večito nepoverljivoj gospođi Beresford. Kada sazna da se u domu dogodilo nekoliko smrti pod neobičnim okolnostima, Tjupens započinje istragu. Posebno interesovanje probudio je misteriozni nestanak izvesne gospođe Lankaster i slika jedne stare kuće na kanalu…

Izvor:

Izdavač BDR Media je do sada objavio sledeće naslove i sve ih online možete naručiti preko njihovog sajta bdrmedia.rs

 

Pogledano 130 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: