Ubistvo u Maloj Ulici – BDR Media i Blic žena

Ubistvo u Maloj Ulici

u Maloj Ulici

u maloj ulici i druge avanture Herkula Poaroa u izdanju stižu na kioske uz Blic Ženu 14. decembra. Na 294 strane imaćemo priliku da uživamo u pričama iz pera Agate Kristi u kojima glavnu ulogu ima mali Belgijanac, Herkul Poaro.

BDR Media i Blic žena nastavljaju saradnju na radost i oduševljenje fanova Agate Kristi. Nakon „prvog kola“ u kome su objavljeni do sada jedan neobjavljeni naslov Herkul Poaro i paviljon u Grinšoru ,  tri romana koje je na osnovu Agatinih drama (Paukova mreža , Crna kafa  i Neočekivani gost ) i svih šest romana koje je Agata napisala pod pseudonimom Meri Vestmakot ( Divov hleb , Nedovršen portret , Odsutna u proleće , Ruža i tisa , Ćerka je ćerka i Breme ) U planu je ukupno sedam naslova kratkih priča, od toga 4 izdanja sa Herkulom Poaroom i 3 sa Miss Marple u glavnim ulogama. Prošlih meseci družili smo se uz Misteriju Egipatske grobnice, i Tajnu Božićnog pudinga, a u decembru nam stiže novi naslov.

Od subote 14. decembra, samo uz Blic Ženu potražite novu knjigu Agate Kristi

Ova sadrži sledeće naslove:

  1. Ogledalo mrtvog čoveka
  2. Kako li te Vaše ruke ovo cveće gaje?
  3. Problem na pučini
  4. Trougao na Rodosu
  5. u maloj ulici
  6. Žuti irisi
  7. San
  8. Dvadeset i četiri kosa

U zbirci priča u maloj ulici msje Poaro svoju avanturu započinje nevoljno, suočavajući se sa hirovitim zahtevom jednog nadobudnog plemića, zahtevom koji iz znatiželje i zbog svog dobrog njuha, a uprkos egu, ipak neće moći da odbije.
Njegove male sive ćelije će biti veoma uposlene rešavajući delikatne porodične probleme, ljubavne drame, bure i neobične snove, braniće čast pojedinaca, ali i britanske Vlade.
Ovaj šarmantni i prepotentni Belgijanac će nas ponovo osvojiti svojom dovitljivošću, redom, metodičnošću i ponovo će opravdati epitet najpoznatijeg detektiva svih vremena.

Izvor: https://www.facebook.com/BDRMEDIA/U januaru nas očekuje još jedna priča sa čarobnim avanturama Herkula Poaroa. 

11. januara u prodaji uz „Blic Ženu“ će se naći naslov: „Muke Herkulove“

Pogledano 619 puta, 2 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: