Zagrebačka naklada objavila je roman „Zagonetni slučaj u Stylesu“

Zagrebačka naklada objavila je roman Agate Kristi – „Zagonetni slučaj u Stylesu„. Nakon što je bezmalo prošla cela decenija, neki hrvatski izdavač je objavio neki roman Agate Kristi.

Zagrebačka naklada objavila je roman

Zvuči neverovatno, ali hrvatski izdavač „Mozaik knjiga“ koji je do sada objavio 22 naslova poznate književnice, poslednji od njih „Kod sivog konja“ (The Pale Horse) objavio je, sada već davne 2012. godine.

Zagrebačka naklada objavila je roman „Zagonetni slučaj u Stylesu“ kao prvi roman Agathe Christie u kome pratimo i prvi slučaj Herculea Poirota,

Zagrebačka naklada objavila je roman
Agatha Christie, „Zagonetni slučaj u Stylesu“, Zagrebačka naklada, 2021

Za vrijeme Velikog rata, oporavljajući se od zadobivenih rana, Hastings posjećuje Johna Cavendisha na imanju njegove obitelji u Stylesu, u dvorcu koji je često posjećivao kao dječak. Drugog dana njegova boravka gospođa Emily Inglethorpe pronađena je mrtva, otrovana strihninom, a Hastingsa zamole da vodi istragu. Igrom slučaja, grupa Belgijanaca boravi na ladanju u blizini Stylesa, među njima Hastingsov stari prijatelj Hercule Poirot, u svojoj domovini visoko cijenjeni detektiv, kojega Hastings poziva da mu pomogne riješiti ovaj strašni slučaj. Objavljen prije sto godina, ovaj roman će vas i danas držati u napetosti od prve do posljednje stranice, prisiljavajući i vaše male sive stanice da ubrzano rade.

Ovo izdanje romana možete kupiti online na stranici izdavača „Zagrebačka naklada“ preko njihovog webshopa

Pogledano 279 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: