Zajedno protiv zločina – od juna na Pickbox NOW

Zajedno protiv zločina – od juna na NOW – od juna na Pickbox NOW – nova serija temeljena na romanima Agathe Christie „The Secret Adversary,“ i N or M – Nova britanska serija stiže na NOW! Neodoljiva dramska serija Partners in Crime (Zajedno protiv zločina) temelji se na popularnim detektivskim romanima jedne od najboljih spisateljica krimi romana svih vremena, Agathe Christie.

Zajedno protiv zločina
Foto: Pickbox /

Prve tri epizode temelje se na romanu The Secret Adversary, a posljednje tri na romanu N or M? Ova šestodijelna serija oduševiće vas vrhunskom detektivskom pričom, sjajnom atmosferom, humorom i genijalnim glumačkim duom.

Genijalan glumački duo

U glavnim ulogama su i Jessica Raine, genijalan duo koji glumi bračni par. Walliams je Tommy Beresford, pametan muškarac koji se oslanja na logiku. Ipak, njegovi poslovni poduhvati baš nikad ne uspiju, kao što ni njegovi dani na fakultetu i u vojsci nisu bili uspješni. Pokušava se brinuti za svoju živahnu suprugu Tuppence i njihovog sina Georgea, ali uopšte ne shvata da nema nos za obične poslove. Ono u čemu je zapravo dobar jesu špijunaža i rješavanje zločina.

Raine tumači ulogu Tuppence Beresford, Tommyjevu suprugu. Ona je živahna i brzopleta te često srlja u različite situacije. Za vrijeme rata radila je kao njegovateljica, što joj je dalo osjećaj svrhe. Sada njezin duh ne može podnijeti da bude samo domaćica. Kada se stvori prilika da pomogne britanskoj tajnoj službi u odbrani svoje otadžbine, ona tu priliku objeručke prihvati.

Zajedno protiv zločina
Matthew Steer (as Albert), Jessica Raine (as Tuppence Beresford) and David Walliams (as Tommy Beresford) in Agatha Christie’s Partners In Crime © 2015 Endor Productions
Vrijeme hladnog rata

Agatha napisala je priče o Beresfordima u razdoblju od 1972. do 1973. godine, kada pratimo Tommyjev i Tuppencein život prije nego što su se vjenčali, pa sve do njihove starosti. U seriji je radnja smještena u pedesete godine prošlog vijeka, u kontekst hladnog rata, što prati vremenski okvir koji je postavila Christie. To je vrijeme prepuno špijunaže, kontrašpijunaže, plaćenih ubica i onih koji pokušavaju riješiti zločine. To je opasan svijet u kojem će bračni par Beresford procvjetati.

Novu britansku detektivsku seriju Partners in Crime (Zajedno protiv zločina) gledajte samo na NOW od 11. juna!

Izvor: Now

Preneto sa: Partners in Crime – nova serija temeljena na romanima Agathe Christie – Ultra Magazin

 

Pogledano 257 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: