„Zla kuća“ uskoro stiže na velike ekrane

Sony Pictures objavio je prvi trejler za novi sniman po romanu Agate kristi – Zla kuća (Crooked house) u režiji Gilles Paquet-Brennera. U filmu glavne uloge igraju: Glenn Close, Gillian Anderson, Julian Sands, Terence Stamp, Christina Hendricks, Max Irons i desetina drugih velikana sedme umetnosti.

U jednom od najmračnijih romana Agate Kristi, sumnjive okolnosti u vezi smrti prebogatog vlasnika velikog imanja istražuje  detektiv Charles Hayward (Mak Irons), koga u celu priču uvlači njegova bivša ljubavnica, u pokušaju da uhvati ubicu svog dede pre Scotland Yarda ne bi li sakrila mračne porodične tajne. Na velikom imanju, usred atmosfere gorčine, prezira i ljubomore u kući koja sa pravom ima epitet „zle kuće“, Hayward se susreće sa tri generacije dinastije, uključujući i pozorišnu glumicu (Gillian Anderson), dedinu udovicu (Christina Hendricks), i glavu porodice koja sve drži pod svojim okriljem Lady Edith de Haviland (Glenn Close).

Američka premijera najavljena je za 22. Decembar 2017.

Pogledajte zvaničnu najavu filma:

 

 

Pogledano 1.074 puta, 1 pregleda danas

Agatha Christie EX-YU Fan Page

Svetlana Anđelić, pokrenula i održava sajt Agate Kristi za Ex-Yu područje od 01. oktobra 2003. godine

Možda će vam se svideti i ovo:

Jedan komentar na “„Zla kuća“ uskoro stiže na velike ekrane

  1. Ovo bi moglo da bude dobro ako ne preteraju sa novotarijama. Agata jednostavno mora da se smesti u vreme i u duh vremena kada je pisana sa svom ustoljenošću viktorijanske Engleske.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

%d bloggers like this: